Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Overvejer I dåb?

Det er skønt, at I overvejer dåb! For nogen er det en ret nem beslutning, for andre er det en kæmpe beslutning, som indeholde mange overvejelser. Vigtigt er det at huske på, at der er mange forskellige grunde til, at vi vælger dåben til.

For nogle er det tradition i familien at døbe sit barn, for andre er det pga. personlig tro, for nogle er det også en blanding.

Nogle bliver døbt som barn, andre til deres konfirmation, nogle i løbet af deres liv, og andre bliver endda døbt i det sidste af deres liv. Dåben er for alle og alle aldersgrupper, men kan kun ske én gang i ens liv.

I er velkomne til at kontakte en præst, hvis I gerne vil snakke om jeres overvejelser omkring dåben: hvad indeholder det at tro? Hvad betyder dåben? Kan vi godt tage valget på vegne af vores barn? Find præsterne kontakter her.

I Nørresundby Kirke har vi dåb under gudstjenesten om søndagen og andre helligdage, og så har vi lørdagsdåb, og vi har drop-in-dåb.

Søndagsdåb: Hvis der er dåb til gudstjenesten, vil det normalt ca. vare en time, og der kan være op til tre dåbsbørn. Dette er et mere traditionelle valg, og der vil undervejs være forskellige elementer fra gudstjenesten, såsom sang, nadver, bønner og prædiken.

Lørsdagsdåb: Hvis der er til en lørdagsdåb, vil det normalt ca. varer 45 min., og der kan være op til seks dåbsbørn. Ved lørdagsdåb er der mulighed for at opleve en gudstjeneste, som her mere fokus på dåb, men som også indeholder snag. Bønner og prædiken, men er uden nadver.

Drop-in-dåb: Drop-in-dåb er et nyere koncept, som vi stadig udvikler. Men skulle gerne være for dig eller jer, som ikke ønsker helt det samme påstyr, men gerne stadig vil døbes. Næste dato er uvis, men kontakt en præst.

I kan læse nærmere om dåben her på hjemmesiden, eller ringe til præst for spørgsmål eller for bookning ved kirkekontoret.
Henvendelse til kirkekontoret:
tlf. 98 17 29 45 - mail: noerresundby.sogn@km.dk