Urnegravstedet

Disse gravsteder findes i afdeling 2 og 5.

Klik HER for at se kort over kirkegården, hvor de omtalte afdelinger er skraveret med blå og gul.

Urnegravstederne er på 1x1m og har en mur som bagside. Her må ikke plantes hække eller sættes andet hegn.

Gravstederne skal dækkes med granit eller ral, og planter skal være enten små eller langsomtvoksende.

Gravstederne kan i øvrigt anlægges efter eget ønske, og forsynes med gravsten af passende størrelse. Gravstenen må ikke være højere end 45 cm.

Ved køb af gravstedet er der betalt for vedligeholdelse i brugsperioden. Vedligeholdelse kan ikke fravælges.

Fredningstiden er 10 år og gravstedet kan herefter fornyes i minimum 5 år.

Priser: For medlemmer af folkekirken koster et urnegravsted 6405,40 kr. inkl. moms for fredningstiden + erhvervelse 385,70 kr. for 10 år.  Prisen er inkl. obligatorisk vedligeholdelse af gravstedet. + urnenedsættelse 736,95 kr.

For personer, som ikke er medlem af folkekirken koster erhvervelsen 1966,20 kr. + 6405,40 kr. inkl. moms for oblogatorisk veldligeholdelse. + urnenedsættelse 736,95 kr.

Ønskes granpyntning koster det 3674,70 kr. inkl. moms for 10 år. eller 367,47 kr. pr. år.

Der tages forbehold for trykfejl