Kistegravsted med stenplade i plænen

Disse gravsteder findes i afdeling 4. Klik HER for at se kort over kirkegården, hvor den omtalte afdeling er skraveret med lilla.

I denne afdeling må der kun sættes blomster i de eventuelt tilkøbte, firkantede granitvaser, som kan købes hos enten stenhuggeren eller på kirkegården.
Gravstenen er krydshugget Paradis/Bohus i størrelsen 40x60x7cm.
Der findes ingen hække eller beplantning. Blomsterbægre, figurer og lignende er ikke tilladt, og vil blive fjernet af kirkegårdspersonalet. Visne blomster bliver fjernet om fredagen.
Gravstedet kan fornyes for minimum 5 år.

Priser: For medlemmer af folkekirken koster et kistegravsted med stenplade i plænen 26.611,20kr. inkl. moms for 2 pladser i fredningstiden, som er 20 år + erhvervelse 771,40 kr. + gravkastning 4241,70 kr. Prisen er inkl. obligatorisk vedligeholdelse.

For personer, som ikke er medlemmer af folkekirken koster erhvervelsen 8.870,80 kr. + obligatorisk vedligeholdelse 18,026,00 kr. inkl. moms pr. kistegravplads i 20 år. + gravkastning 4241,70 kr.

Der tages forbehold for trykfejl