Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Det traditionelle Gravsted

Disse gravsteder findes på den gamle kirkegård og i afdeling 1 og 2 på den nye kirkegård.

Klik HER for at se kort over kirkegården, hvor de omtalte afdelinger er skraveret med lysegrøn, rød og grøn.
Gravstederne kan udlægges i 1, 2 eller flere gravpladser.
Det enkelte gravsted er omgivet af hække. Den øvrige beplantning er individuel, men der skal dog vælges planter, som er egnede til gravsteder.

Gravstenen må ved sin størrelse og form ikke virke skæmmende for kirkegården.
Gravstederne kan anvendes til både kistebegravelse og urnenedsættelse.
Fredningstiden for gravstedet er 20 år, og kan herefter fornyes for minimum 5 år ad gangen. Fornyelse koster 38,57 kr. pr. år for en 2 plads. + 251,40 kr. for Obligatorisk hækvedligeholdelse

Priser: For medlemmer af folkekirken koster det 771,40 kr. for erhvervelse af 2 kistegravpladser + hækvedligeholdelse og klipning af hæk 5028,00 kr.
For personer, som ikke er medlem af folkekirken koster det 17.741,40 kr. + 5028,00 kr. for vedligeholdelse og klipning af hæk for 2 kistegravpladser i 20 år.
Vedligeholdelse af 2 kistegravpladser i 20 år koster 26.611,20 kr. inkl. moms. Ønsker man grandækning koster det 20.283,00 kr. inkl moms.

Årlige afregninger og priser: 2 kistegravpladser koster 1.267,69 kr. inkl. moms om året for renholdelse. Grandækning koster 1.003,12 kr. inkl. moms.

Der tages forbehold for trykfejl