Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Fredag 13. marts kl. 17.00: Forestillingen "Verdens skabelse".

Zilje med z kommer på besøg i kirken, hvor hun møder Gud og hjælper ham med at skabe verden. Forestillingen er skrevet af Laila Høgild Nielsen, som også medvirker sammen med præst Malene Bendtsen og pianist Jørn Hald-Laursen. "Verdens skabelse" er fuld af humor og gode sange!

Bagefter er der pizza til alle!

Onsdag 1. april: Aprilsnar.

Den 1. april må man gerne drille hinanden. Vi skal opleve, hvordan Jesus lavede aprilsnar med sine venner.

Efter gudstjenesten serveres der lasagne-

Efter maden - kl. ca. 18.15 - 19.00 - holder vi legetøjsgenbrugsmarked. Alle må gerne medbringe brugt men velfungerende legetøj - alt fra en enkelt ting til en hel kassefuld. Og så kan man få noget "nyt" brugt legetøj med sig hjem.

Mandag 18. maj: Den store Moses.

Børn fra 2. og 3. klasse opfører Sigurd Barrets bibel-musical om Moses - og vi er alle inviteret med!

Spaghettigudstjenester er børnegudstjenester med efterfølgende mad. Her er oplevelser for hele familien:

• Gode historie fra biblen
  • Leg og latter
  • Stunder hvor børn kan tænke sig om og fordybe sig
  • Sange med fagter.

Vi mødes i kirken kl. 17.00. Gudstjenesten varer cirka 30 minutter. Derefter går vi i Kirkens Hus og spiser sammen. Maden koster 25 kr. pr. voksen og 15 kr. pr. barn. Vi slutter af kl. ca. 18.30. Ingen tilmelding - alle er velkomne, så husk at tage din kammerat med!

Er du interesseret i at modtage påmindelses-mail et par dage før børnearrangementer i Nørresundby kirke, så send en besked til kirkekulturmedarbejder Tøkk Sondrup på toekk@nrsundbykirke.dk