Spaghettigudstjenester

Spaghettigudstjenester er børnegudstjenester med efterfølgende mad. Her er oplevelser for hele familien:

• Gode historie fra biblen
  • Leg og latter
  • Stunder hvor børn kan tænke sig om og fordybe sig
  • Sange med fagter.

Vi mødes i kirken kl. 17.00. Gudstjenesten varer cirka 30 minutter. Derefter går vi i Kirkens Hus og spiser sammen. Maden koster 25 kr. pr. voksen og 15 kr. pr. barn. Vi slutter af kl. ca. 18.30. Ingen tilmelding - alle er velkomne, så husk at tage din kammerat med!

Torsdag 21. januar kl. 17.00: "De friske får"

Får der synger, får der pjatter, får der bliver væk og bliver fundet igen og fejrer det, som kun får kan! Det bliver fårrygende og fårmidabelt og måske en lille smule får meget...

Søndag 14. februar kl. 14.00: Fastelavn

Kom gerne udklædt! Efter gudstjenesten er der tøndeslagning og fastelavnsboller til alle!

Tirsdag 13. april kl. 17.00: Det store Mysterium

Mandag 10. maj kl. 17.00: Den store Moses

Er du interesseret i at modtage påmindelses-mail et par dage før børnearrangementer i Nørresundby kirke, så send en besked til kirkekulturmedarbejder Tøkk Sondrup på toekk@nrsundbykirke.dk

09mar kl. 17:00