Babysalmesang

Mandag 27. januar, kl. 17: Det handler om vand. Vi skal høre en historie fra Bibelen om noget ganske særligt vand. Vi skal også lege med vand, men regntøj er dog ikke nødvendigt:-)

Spaghettigudstjenester er børnegudstjenester med efterfølgende mad. Her er oplevelser for hele familien:

• Gode historie fra biblen
  • Leg og latter
  • Stunder hvor børn kan tænke sig om og fordybe sig
  • Sange med fagter.

Vi mødes i kirken kl. 17.00. Gudstjenesten varer cirka 30 minutter. Derefter går vi i Kirkens Hus og spiser sammen. Maden koster 25 kr. pr. voksen og 15 kr. pr. barn. Vi slutter af kl. ca. 18.30. Ingen tilmelding - alle er velkomne, så husk at tage din kammerat med!

Er du interesseret i at modtage påmindelses-mail et par dage før børnearrangementer i Nørresundby kirke, så send en besked til kirkekulturmedarbejder Tøkk Sondrup på toekk@nrsundbykirke.dk