Babysalmesang

Onsdag 13. november, kl. 17: Bien Maja på nye honningeventyr. Den lille bi Maja kommer på en svær opgave, da hun skal redde honninghøsten. Vi hjælper hende og hendes venner.

Spaghettigudstjenester er børnegudstjenester med efterfølgende mad. Her er oplevelser for hele familien:

• Gode historie fra biblen
  • Leg og latter
  • Stunder hvor børn kan tænke sig om og fordybe sig
  • Sange med fagter.

Vi mødes i kirken kl. 17.00. Gudstjenesten varer cirka 30 minutter. Derefter går vi i Kirkens Hus og spiser sammen. Maden koster 25 kr. pr. voksen og 15 kr. pr. barn. Vi slutter af kl. ca. 18.30. Ingen tilmelding - alle er velkomne, så husk at tage din kammerat med!

Er du interesseret i at modtage påmindelses-mail et par dage før børnearrangementer i Nørresundby kirke, så send en besked til kirkekulturmedarbejder Tøkk Sondrup på toekk@nrsundbykirke.dk