Musikalsk Legestue

Legestuen holder til i Kirkens Hus Nørresundby, Kapelvej 2.

Der er åbent hus hver mandag og onsdag fra kl. 9.30 - 11.30 for alle børn mellem

0 og 4 år og deres forældre, bedsteforældre eller unge pige.

Kl. 10 er der en halv times musikalsk legestue, hvor vi synger og leger sammen.

Derefter spiser børnene deres medbragte mad og de voksne

får en kop kaffe eller te. Vi holder som regel lukket i skolernes ferier.

Nedenfor kan du se programmet for de dage,

hvor der sker noget særligt i legestuen. Har du gode idéer til, hvad vi ellers skal lave, må du endelig sige til!

Bruger-udtalelse:
"Gode børnesange a la Rapanden Rasmus, fleksibelt drop-in princip, uhøjtidelig stemning og masser af højt humør og godt selskab for både babyer, tumlinge, småbørn og voksne."

Catrine, mor til Albert og flittig bruger af legestuen under hele barselsperioden

Kontaktperson:
Tøkk Sondrup tlf. 20 25 25 14/ toekk@nrsundbykirke.dk

Se aktuelle nyheder, ændringer, aflysninger mm. på Facebooksiden "Musikalsk Legestue Nørresundby kirke".

Program:

Januar 2020

Onsdag 29/1: Legestuens byttemarked kl. 9.30 - 13.00. Kom med alt det børnetøj, legetøj, voksentøj mm. som du ellers ville have kørt til genbrug. Læg det på bordene i salen. Se, hvad andre har haft med, og tag alt det, du kan bruge, med hjem.

Uge 8: Lukket pga. vinterferie

Mandag 24/2: Legestuens Fastelavnsfest. Kom udklædt, hvis du har lyst:-) Dørene åbner kl. 9.30 som sædvanligt og kl. 10.00 er der sang og musik. Derefter slår vi katten af tønden og får fastelavnsboller.