Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
onsdag27maj2020

På Herrens Mark:

onsdag27maj2020 kl. 17:00 - 21:00

På Herrens Mark er et  mødested kun for mænd. Et sted, hvor mænd kan tale sammen, lytte til hinanden, synge, spille, hjælpe hinanden, opleve med hinanden, fortælle gode historier for hinanden og måske sparke dæk.

Det koster 100 kroner at være med – inklusive god aftensmad tilberedt af byens bedste kok. Tilmelding (af hensyn til maden) til Peter på kirkens kontor, 98 17 29 45 eller mail noerresundby.sogn@km.dk

 

Onsdag 18. marts kl. 17.00: Tidligere forstander på Try Efterskole, Mogens Gregersen:

”Vendelboerne … Der er flinke folk iblandt”! I gamle dage sagde man i Vendsyssel, at der var langt til Gud, men der var længere til kongen i København. Men er der noget særligt ved vendelboer? Er der en særlig vendelbokultur? Hvad består den mon af, og hvorfor er den der? Det vil Gregersen causere lidt over. Alt bliver underbygget i munterhed og med glimt i øjet. Sjovt!

 

Onsdag 22. april kl. 17.00: Sirius-patruljefører, Mathis Huse :

– om 26 måneder med Slædepatruljen Sirius. Tag med på en fantastisk rejse til en af verdens mest øde egne. Oplev en hverdag med hård frost, vilde dyr og storslået natur. Med smukke billeder, film og røverhistorier vil du få et unikt indblik i livet på Nordøstgrønlands kyst.

 

Onsdag 27. maj kl, 17.00: – vi er i øjeblikket ved at planlægge et arrangement, som kommer til at handle om øl. Der bliver ølsmagning, foredrag om øl og om den ølkultur, der er påstået de seneste snes år. Danske Ølentusiaster vil være med.