Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

På Herrens Mark

Kun for mænd – unge, ældre og gamle:

På Herrens Mark

Vi er to mænd, der begge uafhængig af hinanden i denne sommer besøgte Limfjordsøen Fur. Der blev vi begge meget optaget af et sted, som hedder Herrens Mark. For netop der fandtes et fristed for mænd – et museum – for mænd. Om stedet var opsat et el-hegn og foran det et ordensreglement, hvorfra skal citeres: ”… Efter dette skilt er ligeberettigelses-loven ophævet. Kvindfolk er velkommen, men har ingen taleret …”.

Vi fik igen uafhængig af hinanden en idé (dog med stor respekt for kvinder): Vi vil ha’ et mødested kun for mænd i Nørresundby. Et sted, hvor vi kan tale samme, lytte til hinanden, synge, hjælpe hinanden, opleve med hinanden, fortælle gode historier (sandhedsværdien underordnet) og spise og drikke sammen.

Vi præsenterede idéen for menighedsrådet (inklusive kvinderne) ved Nørresundby Kirke, som straks var med på den og var villig til at lægge hus til – Kirkens Hus på Kapelvej. Kom med fra starten, mand:

Onsdag 2. oktober kl. 17 causerer højskolemanden Erik Lindsø over emnet ”Hvad mor gør er altid det rigtige”. Entré 50 kr. inklusive aftensmad. Gerne tilmelding til kirkens kontor 98 17 29 45.

Onsdag 13. november kl. 17 rafler vi ”Her er mit liv, mand”. Vi skal blive klogere på hinanden.

Onsdag 4. december kl. 18 en af Nørresundbys største mænd, Henning G. Jensen i samtale med journalist og forfatter Jørgen Pyndt på baggrund af bogen ”Henning G. politisk og privat”.

Bagmændene er: Peder Skamris Pedersen og John Nørgaard Kristensen.