På Herrens Mark

Kun for mænd – unge, ældre og gamle:

Vi er to mænd, der begge uafhængig af hinanden i denne sommer besøgte Limfjordsøen Fur. Der blev vi begge meget optaget af et sted, som hedder Herrens Mark. For netop der fandtes et fristed for mænd – et museum – for mænd. Om stedet var opsat et el-hegn og foran det et ordensreglement, hvorfra skal citeres: ”… Efter dette skilt er ligeberettigelses-loven ophævet. Kvindfolk er velkommen, men har ingen taleret …”.

Vi fik igen uafhængig af hinanden en idé (dog med stor respekt for kvinder): Vi vil ha’ et mødested kun for mænd i Nørresundby. Et sted, hvor vi kan tale samme, lytte til hinanden, synge, hjælpe hinanden, opleve med hinanden, fortælle gode historier (sandhedsværdien underordnet) og spise og drikke sammen.

Vi præsenterede idéen for menighedsrådet (inklusive kvinderne) ved Nørresundby Kirke, som straks var med på den og var villig til at lægge hus til – Kirkens Hus på Kapelvej. Kom med fra starten, mand:

Onsdag 2. oktober kl. 17 causerer højskolemanden Erik Lindsø over emnet ”Hvad mor gør er altid det rigtige”. Entré 50 kr. inklusive aftensmad. Gerne tilmelding til kirkens kontor 98 17 29 45.

Onsdag 13. november kl. 17 rafler vi ”Her er mit liv, mand”. Vi skal blive klogere på hinanden.

Onsdag 4. december kl. 18 en af Nørresundbys største mænd, Henning G. Jensen i samtale med journalist og forfatter Jørgen Pyndt på baggrund af bogen ”Henning G. politisk og privat”.

Onsdag 15. januar kl. 17.00 – Ordjyskes Ove Nørhave

Nordjyske Stiftstidende Ove Nørhave vil med sin underfundige humor og glimt i øjet give en aften om det danske sprog. Hvor er det på vej hen? Er du blevet nudget i dag? Er det en win-win-situation, er det worst case scenario, eller er det so last year? En aften om engelsk på dansk. Og om sproget som en fest, som man ikke nødvendigvis er inviteret med til.

Forud for spisningen trakteres der med et muntert musikalsk indslag med rigtige mænd.

Onsdag 12. februar kl. 17.00 – Trillingsgaard og Sigfred Pedersen

Tidligere direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center, Ernst Trillingsgaard, har en svaghed Højskolesangbogen og vil denne aften lade os synge favoritter. Dertil er Trillingsgaard meget optaget af Sigfred Pedersens poesi, så også hans sange skal lyde. Oveni vil han ud fra sangene fortælle anekdoter fra sit fremtrædende liv i dansk showbuisiness – bl.a. minder fra sine mange år som konsulent for Cirkusrevyen på Dyrhavsbakken.

Bagmændene er: Peder Skamris Pedersen og John Nørgaard Kristensen.

14dec kl. 11:00

Julekoncert

Kirkens børne- og ungdomskor stemmer sindet, for nu er der kun meget kort >

18dec kl. 19:30