Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Velkommen til Nørresundby Kirke

en landsbykirke i storbyen - en kristen kirke, der favner bredt folkeligt og kulturelt

Der er mange bolde i luften både i Kirken og Kirkens Hus Nørresundby. Her på hjemmesiden kan du finde information om alt fra dåb til begravelse, fra arrangementer til legestue.

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

 


Nørresundby Kirke lukker langsomt op igen

Åben kirke

Gudstjeneste: Vi lukker så småt op. Bl.a. samles vi til gudstjeneste, hvor vi sidder med god afstand efter myndighedernes forskrifter, kan synge undervejs, og stadig rumme op til 60 personer i kirken. Indtil videre har der været god plads, og vi har ikke skullet lukke kirkedøren for nogen, så du er mere end velkommen.

Gudstjenesterne starter kl. 10.00 om søndagen og andre helligdage. De varer ca. 45 min., hvor vi har nadver undervejs. Efter gudstjenesten er der mulighed for at drikke en kop kaffe i kirkerummet sammen med os andre.

Det bliver vores fælles ansvar at lukke ansvarligt op, så derfor beder vi dig læse skiltning på vej ind i kirken, og derudover vil der altid være ansatte til at hjælpe jer, når I har spørgsmål.

Åben kirkerum: I løbet af hverdagene står kirken også åben i tidsrummet kl. 9-15. Her har I mulighed for at gå ind i kirken, tænde lys, sidde alene for en stund el.lign. Husk at passe på hinanden, når I er i kirken.

Kirkens Hus

Tirsdag Sommercafé: Vi afventer med at åbne for større aktiviteter i dagtimerne i Kirkens Hus, men vi starter sommercafé op i juli. Her kan du komme hver tirsdag kl. 10.30-11.30. Vi serverer kaffe og har også en fortælling med. Der vil være rigeligt med afstand, men vi vil gemme fællessang til efter sommeren. Vel mødt!

Torsdag Sommervandring: Hver torsdag henover sommeren inviterer én af præsterne til vandretur i lokalområdet med tid til at tale sammen under gåturen og en lille fortælling på ruten.Det koster ikke noget at være med, og der er ingen tilmelding – mød blot op foran kirken, evt. med en vandflaske i hånden. Nogen dage vil turen være længere end en time.

Kirkebladet: Kirkebladet er forsinket, men det skulle gerne være ude ved jer midt juni.

Folkekirken minimerer smittespredningen ved at sørge for god afstand mellem mennesker og holde skærpet fokus på hygiejne.

Dåb under corona

Dåbs-gudstjenester: Vi åbner for flere dåbstidspunkter. Vi har nu mulighed for at have én dåb under den almindelige gudstjeneste om søndagen kl. 10.00, derudover har vi dåb hver anden lørdag kl. 10.00, hvor vi kan have to dåb, og hver søndag kl. 12.00, hvor vi kan have to dåb. Hver familie har mulighed for at have 30 personer i kirken inkl. dåbsbarn, forældre, faddere osv.

Vi håber, at dette vil være en fin løsning for os alle, så vi både kan få fejret en masse børn, og der vil være god plads til at komme trygt i kirken om søndagen.

Se lørdagsdåb for yderlig information

 

For spørgsmål: Kontakt kirkekontoret for yderlig information, spørgsmål eller bookning af dåb : tlf. 98172945. Telefonen er åben man-fredag kl. 9-13 samt torsdag kl. 17-18, og lørdag  kl. 10-12.

Online kirke: Vi fortsætter med at optage to gudstjenester om måned og lægger dem op på vores hjemmeside. Se her https://www.nrsundbykirke.dk/noerresundby-kirke-online/


16jul kl. 10:30

Torsdags Sommervandring

Hver torsdag henover sommeren inviterer én af præsterne til vandretur i >

19jul kl. 10:00

Gudstjeneste

v. sognepræst Kathrine Fischer.

Vi holder gudstjeneste sammen i kirken, >

21jul kl. 10:30

Tirsdags Sommercafé

Hver tirsdag henover sommeren inviterer én af præsterne inden for i Kirkens >

23jul kl. 10:30

Torsdags Sommervandring

Hver torsdag henover sommeren inviterer én af præsterne til vandretur i >

26jul kl. 10:00

Gudstjeneste

v. sognepræst Lise O. Therkildsen

Vi holder gudstjeneste sammen i kirken, >

28jul kl. 10:30

Tirsdags Sommercafé

Hver tirsdag henover sommeren inviterer én af præsterne inden for i Kirkens >