Nørresundby Kirke lukker langsomt op igen

Åben kirke

Gudstjeneste: Vi lukker så småt op. Bl.a. samles vi til gudstjeneste, hvor vi sidder med god afstand efter myndighedernes forskrifter, kan synge undervejs, og stadig rumme op til 60 personer i kirken. Indtil videre har der været god plads, og vi har ikke skullet lukke kirkedøren for nogen, så du er mere end velkommen.

Gudstjenesterne starter kl. 10.00 om søndagen og andre helligdage. De varer ca. 45 min., hvor vi har nadver undervejs. Efter gudstjenesten er der mulighed for at drikke en kop kaffe i kirkerummet sammen med os andre.

Det bliver vores fælles ansvar at lukke ansvarligt op, så derfor beder vi dig læse skiltning på vej ind i kirken, og derudover vil der altid være ansatte til at hjælpe jer, når I har spørgsmål.

Åben kirkerum: I løbet af hverdagene står kirken også åben i tidsrummet kl. 9-15. Her har I mulighed for at gå ind i kirken, tænde lys, sidde alene for en stund el.lign. Husk at passe på hinanden, når I er i kirken.

Kirkens Hus

Sommercafé: Vi afventer med at åbne for større aktiviteter i dagtimerne i Kirkens Hus, men vi starter sommercafé op i juli. Her kan du komme hver tirsdag kl. 10.30-11.30. Vi serverer kaffe og har også en fortælling med. Der vil være rigeligt med afstand, men vi vil gemme fællessang til efter sommeren. Vel mødt!

Kirkebladet: Kirkebladet er forsinket, men det skulle gerne være ude ved jer midt juni.

Pinsegudstjeneste: Årets Pinsegudstjeneste i Skansen er desværre flyttet inddørs i de forskellige kirker. I år vil sognepræst Lise stå for årets gudstjeneste 1. pinsedag i Nørresundby Kirke.

Folkekirken minimerer smittespredningen ved at sørge for god afstand mellem mennesker og holde skærpet fokus på hygiejne.

Dåb under corona

Dåbs-gudstjenester: Vi har valgt i denne tid, at dåben ikke skal være en del af den almindelige gudstjeneste, men have sin egen dåbs-gudstjeneste i kirken. Indtil videre holder vi derfor dåb hver anden lørdag kl. 10.00 og hver søndag kl. 12.00. Vi har mulighed for at have 2 dåbsbørn til hver dåbs-gudstjeneste. Og hver familie har mulighed for at have 30 personer i kirken inkl. dåbsbarn, forældre, faddere osv.

Vi håber, at dette vil være en fin løsning for os alle, så vi både kan få fejret en masse børn, og der vil være god plads til at komme trygt i kirken om søndagen.

Lørdagsdåbsdatoer

• Lørdag 13. juni
  • Lørdag 29. aug.
  • Lørdag 27. juni
  • Lørdag 26. sep.
  • Lørdag 11. juli
  • Lørdag 31. okt.
  • Lørdag 25. juli
  • Lørdag 28. nov.
  • Lørdag 15. aug.

For spørgsmål: Kontakt kirkekontoret for yderlig information, spørgsmål eller bookning af dåb : tlf. 98172945. Telefonen er åben man-fredag kl. 9-13 samt torsdag kl. 17-18, og lørdag  kl. 10-12.

Online kirke: Vi fortsætter med at optage to gudstjenester om måned og lægger dem op på vores hjemmeside. Se her https://www.nrsundbykirke.dk/noerresundby-kirke-online/

Velkommen til Nørresundby Kirke

en landsbykirke i storbyen - en kristen kirke, der favner bredt folkeligt og kulturelt

Der er mange bolde i luften både i Kirken og Kirkens Hus Nørresundby. Her på hjemmesiden kan du finde information om alt fra dåb til begravelse, fra arrangementer til legestue.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Velkommen tilbage til sognepræst Lise

En stor velkomst til sognepræst, Lise O. Therkildsen, som er tilbage efter barsel. Det har vi glædet os til!

Du kan allerede opleve Lise på fredag til Store Bededag gudstjeneste kl. 10 her online på Facebook eller www.nrsundbykirke.dk/online

Tag endelig kontakt til Lise
tlf.: 98 17 00 14
mail: LIOT@KM.DK

31maj kl. 10:00

v. sognepræst Karin Kristensen

01jun kl. 10:00

v. sognepræst Lise O. Therkildsen

07jun kl. 10:00

v. sognepræst Kathrine Fischer.

14jun kl. 10:00

v. sognepræst Karin Kristensen

21jun kl. 10:00

v. sognepræst Lise O. Therkildsen

28jun kl. 10:00

v. sognepræst Kathrine Fischer.